2013-02-16 19:55:55• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsolta nyerteseit a Creative Hobby Shop

Szatmárnémeti egyetlen hobbiüzlete, a Creative Hobby Shop kisorsolta a Szatmár megye egyetlen magyar nyelvű hírportáljával, a Szatmár.ro-val közösen indított nyereményjátékának győzteseit. Emellett az üzlet pénteken újabb foglalkozásra várja mindazokat, akik kreativitásukat hobbizással szeretnék kiérni.

A Creative Hobby Shop két héttel ezelőtt arra kérte a Szatmár.ro olvasóit, hogy lájkolják a hobbiüzlet Facebook-oldalát. A sorsolás három győztesének egyenként 40 lejes vásárlási utalványt ajánlott fel. A közel kétszáz lájkoló közül ezúttal Király Antóniának, Molnár Orsolyának és Cseh Tünde kedvezett Fortuna istenasszony, így ők vehetik át a vásárlási utalványt.

Szatmárnémeti egyetlen hobbiüzlete emellett február 22-én, péntek délután 18.00 órától újabb foglalkozásra várja mindazokat, akik ki szeretnék élni kreativitásukat. Ezúttal a dekorfilc technikájával ismerkedhetnek meg az érdeklődők: brosst, hajcsatot és gyűrűt készíthetnek az ebben járatos szakember útmutatásával.

Jelentkezni lehet személyesen a Kazinczy (Stefan cel Mare) utca két szám alatti kapualjban található üzletben, a 0745-990146-os telefonszámon illetve a Creativ Hobby Shop Facebook-oldalán.

A péntek délután foglalkozáson, elsőként, egy meglepetés is várja majd a résztvevőket. Akinek sikerült felkeltenünk az érdeklődését, az jelentkezzen minél hamarabb, mivel a foglalkozás kényelmes lebonyolítása érdekében csak 25 személy jelentkezését fogadják el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: